Pentuja odotettavissa lokakuussa ♥

Tiikerille (IC Aurantia’s Bengal Tiger) ja Indylle (Coventry’s Indiana)  odotetaan syntyvän pentuja lokakuun loppupuolella. Mahdolliset värit ovat tyttöpennuilla kilpikonna, suklaakilpikonna ja punainen sekä poikapennuilla musta, suklaa ja punainen. Mikäli Tiikeri kantaa diluutiogeeniä voi väreihin lisätä vielä sininen, lila ja creme.

Mikäli olet tulevista pennuista kiinnostunut voit jo ennakkoon lähettää sähköpostia, jossa kerrot millaisesta pennusta olet kiinnostunut ja millainen koti sinulla olisi tarjota. Pennumme ovat meille erittäin rakkaita ja haluamme niiden löytävän juuri sen oikean kodin.

img_8978-edit
Aurantia’s Bengal Tiger (photo Hannu Palomäki)
_mg_4257-pic
Coventry’s Indiana (photo Heidi Nyman)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s