Punaiset jättiläiset – Red Giants

Punainen poikatrio syntynyt!

Indy synnytti 21.10. kolme punaista poikapentua. Keskimmäinen pentu oli pienin elinkelpoinen pentumme ikinä, mutta hyvin on poika pärjännyt alusta asti ja kuroo kasvussa koko ajan veljiään kiinni. Pikkuruinen on saanut lempinimekseen Tiny. Ensimmäisenä syntynyt poika on selvästi muita vilkkaampi ja rohkeampi, kolmas taas on tainnut periä harkitsevan luonteensa isältään.

Punainen poikatrio on hauska sattuma ja sen kunniaksi heille on keksitty nimiaihe punaiset jättiläiset. Poikien nimet ovat Arcturus, Antares ja Aldebaran – hauskasti löytyi kolme sopivaa nimeä samalla alkukirjaimella.

Pojat ovat nyt kolmeviikkoiset ja viettävät vielä kaiken aikansa pentupesässä. Pojat osaavat jo melkein kävellä ja on vain ajan kysymys, milloin rupeavat liikkumaan pesän ulkopuolella ja maistamaan kiinteää ruokaa. Poikien kasvua ja touhuja voi kuvin seurata Aurantia’s fb-sivuilla.

Ota yhteyttä, jos sinua kiinnostaa oma ihana punainen poika 🙂

Päivitetty 17.2.: Pojat asuvat jo omissa ihanissa kodeissaan ♥

Kuva-albumi – Photo album

_mg_4468-pic

_mg_4452-pic

_mg_4483-pic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s