Kempeleen näyttely 2016

Kempeleen näyttelyssä, joka on kotinäyttelymme, oli taas Aurantiaksella hulinaa. Mukana oli kantaemomme Ella sekä kasvattimme Emil, Emmi, Tiikeri, Tarmo, Kuura, Hulda ja Tuuli. Lisäksi paikalla oli ihastuttamassa pitkäkarvainen sininen uros Titus (Ullukan John Draken) sekä kasvattimme Oliverin lapsoset Lumppa (Ullukan Lumituuli) ja Patu (Ullukan Pyrypoika).

Suuresta määrästä huolimatta kaikki olivat tuomarin pöydällä oikeaan aikaan. Kuura, Hulda ja Ella pääsivät jopa paneeliin eli loppukilpailuun saakka, joten jännää oli. Viikonlopun tuloksena kolme brittimme saivat uudet tittelit: Grand International Champion Ellalle ja Emilille sekä International Champion Tiikerille. Emil oli kategorian 3 paras siitosuros lauantaina ja Ella kategorian paras siitosnaaras sekä lauantaina että sunnuntaina 🙂 Ja kaiken kukkuraksi Emil oli myös värinsä paras sunnuntaina. Kohotimmekin ystävien kesken kuohuviinilasit ihanien kissojemme kunniaksi.

161___porok03072016-236
Aurantia’s Celebration of Light (photo Tessa)
161___porok03072016-234
Aurantia’s Polaris (photo Tessa)
2o8a2976
Ullukan John Draken (photo Tessa)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s