Pentukuulumisia 2016

Emil ja Indy saivat pentuja tammikuun alussa, Icebreakers eli jäänmurtajat-pentue. Kaikki ovat muuttaneet omiin koteihinsa. Tarmoa ja Kuuraa on nähty Kempeleen näyttelyssä, jossa pärjäsivät oikein mallikkaasti. Elli muutti Helsinkiin asti. Kuvia löytyy facebooksivultamme: Tarmo, Kuura ja Elli.

Artturi ja Ella saivat pentuja tammikuun lopulla, Light eli valo-pentue. Ajatus valoteemasta syntyi siitä, kun pennut syntyivät kauniina aurinkoisena päivänä. Ensimmäisenä syntynyt kilpikonna Tuuli hurmasi minut alusta asti ja jää kotiin kasvatustarkoituksessa. Tuuli kantaa pitkäkarvageeniä. Musta Martin muutti Kaarinaan ja saa varmasti perheensä jakamattoman huomion. Ensimmäinen punainen tyttömme Hulda muutti Vaasaan ja Hulda on hurmannut tuomareita jo kahdessa näyttelyssä. Cremevärisestä Lumi-pojasta ja pitkäkarvageeniä kantavasta punaisesta Alexista en ole osannut luopua. Ovathan ne sellaisia rakkauspakkauksia <3. Valokuva-albumeihin pääsee klikkaamalla pentujen nimiä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s