First snow – Ensilumi – Första snön (album)

Ella and Nena experienced their first snow this sunday morning. It would have been a great moment of videotaping them sniffing, feeling and tasting the snow, but sometimes it’s just nicer to enjoy the moment as it is.

No niin, nyt on tyttöjen ensilumi maistettu, haistetty ja hypistelty – ja vähän heiteltykin. Olisi ollut mahtava saada koko tapahtuma videolle, mutta muutaman onnistuneen valokuvan sain. Britti on kyllä oikea lumikissa.

Ella och Nena fick uppleva snön för första gången och det var jättespännande. Den sniffades, smakades och tassades. Britten är nog en riktig snökatt med sina små öron, korta ben och täta päls – ser framemot flera vinterfotosessioner.

Ella snow between toes

¤ Snow Between the Toes ¤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s